Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

El món de l'endemà

El món de l'endemà


Libro
libro físico
17,90 €
ISBN: 978-84-121654-8-7

El món de l’endemà no dona treva a la humanitat, i menys encara a la Penryn Young. Després d’una massacre perpetrada per l’enemic a la base de la resistència, la Penryn haurà de remoure cel i terra altra vegada per reunir-se amb la seva germana. Per aconseguir-ho, no li quedarà més remei que tornar a ficar-se a la gola del llop. La ciutat deserta de San Francisco amaga nous perills, i els àngels sobrepassaran qualsevol límit per guanyar la partida a la humanitat, que està decidida a fer ressorgir la civilització del munt de cendres a què va quedar reduïda mesos enrere.

Aquesta vegada, la Penryn està sola. En Raffe la creu morta i busca desesperadament les seves ales per poder enfrontar-se als companys que l’han traït i reclamar el lloc que li correspon entre els seus. Si el camí que ha emprès el duu a retrobar-se amb la Penryn, haurà de decidir d’una vegada per totes a qui deu la seva lleialtat.

«Un llibre ple d’acció. El món de l’endemà atraparà fins i tot els lectors que sempre s’han resistit a la ciència-ficció.»

Sunday Mirror

«El cor t’anirà a mil. És impossible deixar de passar les pàgines a mesura que la nostra heroïna lluita per la resistència humana. Senzillament brillant.»

Star


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica
Relacionados
l
Libro
16,90 €
0
0