Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Ens hem venut l'ànima
Idioma: Idioma: cat catalán
Páginas: 344
Ebook
ePub libro
ISBN: 978-84-126662-2-9
Libro
libro físico
22,90 €
ISBN: 978-84-126083-7-3

És evident: tot això només ho poden solucionar una dona i la seva guitarra

L’any 1990, tot just quan el grup de heavy metal Fënya Brüta enfilava el camí a l’èxit, en Terry Hunt, el cantant, va decidir començar la seva carrera en solitari i va acabar convertint-se en una estrella internacional. Per aconseguir-ho, però, va deixar els companys a l’estacada.

Dues dècades més tard, la Kris, l’antiga guitarrista del grup, treballa de gerent d’un motel de mala mort al torn de nit. Cansada de veure com en Terry viu el seu somni, ho deixa tot per reunir el grup i plantar cara a l’home que va arruïnar-los la vida. De seguida que l’aventura comença, la Kris s’adona que el viatge esdevé més perillós a cada parada i que hi ha algú molt interessat a impedir-los arribar fins a en Terry. Però és tard per fer-se enrere, i més ara que la Kris per fi ha recobrat el record reprimit d’aquella nit de 1990 en què, per fer possible el seu ascens meteòric, el gran Terry Hunt els va vendre l’ànima.

Ens hem venut l’ànima és una odissea al cor d’un món que ha perdut l’esperit i s’ha deixat endur pel corrent, una oda extraordinàriament emotiva a la resiliència, la perseverança i la humanitat.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica