Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

La fi dels temps

La fi dels temps


Penryn i la fi dels temps 368Libro
libro físico
17,90 €
ISBN: 978-84-121988-3-6


El desenllaç de l’aclamada trilogia fantàstica Penryn i la fi dels temps.

L’hora decisiva és a tocar i correspon a cada bàndol moure la darrera fitxa per assegurar-se la supervivència. Després d’haver escapat de les mans dels àngels per enèsima vegada, la Penryn i en Raffe busquen desesperats una manera de revertir tot el mal que l’enemic els ha infós. L’obscuritat amenaça d’engolir la Terra i, aquesta vegada, el desastre podria ser del tot irreversible.

Al camp de batalla es formen aliances cada vegada més insospitades i l’estratègia canvia de la nit al dia. Mentre àngels i humans es preparen per la guerra que decantarà la balança, la Penryn i en Raffe hauran d’escollir entre lluitar pel futur dels seus i defensar un amor que saben que és impossible.

«Una història corprenedora com poques. Un triomf rotund.»

Sunday Mirror

«Absolutament captivadora. Un triomf rotund.»

Sunday Mirror

«Si encara no has llegit aquesta saga, no esperis més. Si ja n’ets tot un fan, aquest desenllaç és just el que esperaves.»

The Starry-eyed Review

«Pura addicció.»

Glamour.UK

«L’espera ha valgut molt la pena.»

Fabulous Magazine

SUSAN EE és una escriptora i directora de cinema àmpliament reconeguda, i una entusiasta de la ciència-ficció, de la fantasia i del terror, especialment quan hi ha un toc romàntic.

La trilogia amb què l’autora va debutar, Penryn i la fi dels temps (Obscura, 2020), l’ha dut a ser finalista dels Cybils Awards i, Àngels caiguts, el primer volum de la trilogia, ha estat inclòs entre la llista dels cent millors llibres de fantasia de tots els temps segons la revista TIME.

Els seus llibres han estat best-sellers internacionals que s’han traduït a vint-i-sis idiomes i que l’han convertida en una de les grans veus del gènere fantàstic.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica
Relacionados
l
Libro
16,90 €
0
0