Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

L'exorcista
Idioma: Idioma: cat catalán
Páginas: 416
Libro
libro físico
23,90 €
ISBN: 978-84-121988-6-7

L'edició del 50 aniversari de l'obra cabdal de la literatura de terror

El pare Damien Karras passa per una profunda crisi de fe després d’haver perdut qui més s’estimava. Quan l’actriu Chris MacNeil recorre a ell desesperada pel comportament erràtic i violent de la seva filla Regan, el pare jesuïta conclou que la nena ha estat posseïda per un esperit diabòlic. Amb l’ajuda del pare Merrin, un exorcista experimentat, en Karras farà tots els possibles per tornar a creure i salvar la Regan d’un destí fatal.

Inspirat en el relat d’una possessió demoníaca durant la dècada dels quaranta, William Peter Blatty fou l’artífex d’una de les trames més controvertides que s’han escrit mai. L’obra, amarada d’una cruesa i d’una profanitat sense precedents, ha inquietat i aterrit generacions de lectors. L’exorcista és una història esgarrifosa i addictiva que ha esdevingut la novel·la de terror per excel·lència i ha transformat la cultura popular per sempre.

Ara, aquest best-seller número u cobra nova vida, per primera vegada en català, en una edició revisada i ampliada per l’autor. Es tracta, en paraules del mateix Blatty, de «la versió per què m’agradaria que em recordessin».

«Un llibre magnífic per fora, i atordidor per dins, editat amb pulcritud, amb tapa dura i una coberta que esborrona de David Rendo. Sense dubte, un dels llibres de l’any. (...) L’exorcista és una novel·la que exalça el poder evocador de la bona literatura, molt recomanable també per a aquells que no són amants del terror.»

Les Rades Grises - Raül Maigí

«L’exorcista és una obra que ha inquietat i aterrit generacions de lectors. Inspirat en la història real d’una possessió demoníaca durant la dècada del 1940 als Estats Units, Blatty va ser l’artífex d’una trama terroríficament addictiva i de ritme narratiu trepidant que va col·laborar a transformar la cultura popular.»

El Punt Avui - Lluís Llort

«Una novel·la espectacular. De ritme trepidant, intensa, addictiva... És una història sobrenatural, un relat detectivesc i, al mateix temps, una lliçó moral. Una paràbola contemporània absolutament magnífica.»

The London Sunday Express

«No deixarà ni un sol lector indiferent. Amb un estil literari brillantment aconseguit, L’exorcista és a les novel·les del gènere el que una equació d’Einstein és a un registre de dades comptables.»

New York Times Book Review

«Immensament satisfactòria. El lector no podrà deixar anar aquest llibre ni un segon. Digne d’Allan Poe.»

Los Angeles Times

«L’obra addictiva per excel·lència. Tant Poe com Mary Shelley reconeixerien que Blatty es mou entre el llindar que separa la realitat dels elements sobrenaturals i que tant caracteritza l’obra d’ambdós. Un llibre esgarrifós.»

Life

«L’exorcista és un llibre replet de personatges inoblidables, una història que desborda intel·ligència i perspicàcia. Qualsevol que es consideri sensat el llegirà amb els llums i la ment ben oberts.»

L.A. Magazine

«Una història d’amor magnífica. Tant de bo l’hagués escrita jo.»

Ray Bradbury

«Emocionant, una meravella.»

Newsweek

«El suspens només fa que créixer.»

Publishers Weekly

«Un assoliment impressionant.»

London Sunday Express

«Em va tenir tota la nit desperta. Un llibre terrorífic .»

Cosmopolitan


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 1

  • 5/oct/2021
    Descargó este producto
    Lectura de referència en la literatura de terror

    Poc a dir sobre una obra que va significar la reinvenció del gènere de terror. Amb un estil àgil i dinàmic, recolzat en els diàlegs, i amb uns personatges ben definits i amb els que connectem, Pletty... Más

    0 comentarios · · 0
Relacionados
x
Libro
VARIAS EDICIONES
0
0
x
Libro
VARIAS EDICIONES
0
0