Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Ruby i el caçador de Mitjanit

Ruby i el caçador de Mitjanit


Històries de Mitjanit 2Libro
libro físico
16,90 €


La Ruby, la nova heroïna de Mitjanit, haurà d’enfrontar-se a perills fins ara desconeguts en aquest regne fantàstic, on l’obscuritat omple cada racó.

Durant una de les caceres del rei Obscur, la Ruby va desaparèixer al bosc. Des d’aleshores viu presa als calabossos del palau de Mitjanit, on la llum del sol és un somni distant i els innocents conviuen amb els criminals més temibles del regne.

Els anys transcorren lents a la cel·la fins que, una nit, la vida de la Ruby es capgira: haurà de tornar a endinsar-se a les entranyes del bosc, on descobrirà que posseeix una estranya connexió amb uns monstres que infonen por al soldat més valent. Però, si la Ruby vol ser lliure, haurà de guanyar-se la confiança del caçador reial, que no dubtarà a sacrificar una noia innocent per veure la seva missió acomplerta.

El segon volum de la saga Històries de Mitjanit és una aventura captivadora que ens enfronta altra vegada als misteris d’aquest regne fantàstic. I és que Mitjanit sempre depara nous perills a qui gosa desafiar la màgia fosca que corromp cada carrer, cada rierol, cada arbreda, cada esperit...


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica
Relacionados
l
Libro
15,90 €
0
0
l
Libro
17,90 €
0
0
l
Libro
17,90 €
0
0
l
Libro
17,90 €
0
0