Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Emprendades

Emprendades

Premi de Narrativa Ciutat d'Eivissa 2018


Oti
Idioma: Idioma: cat catalán
Palabras: 65875
Páginas: 101
Tamaño: 323 ks
Ebook
ePub libro mobi libro

Otros usuarios que compraron este ebookLes emprendades són el conjunt de joies d'or, plata o coral que s'heredaven de mares a filles i que decoraven el pit de les dones d'Eivissa i Formentera en els seus vestits tradicionals. En el context de la Guerra Civil Espanyola i la repressió franquista posterior, moltes dones es van veure obligades a donar les seves joies, tot i que algunes es van atrevir a amagar-les en secret durant dècades.

Les emprendades de la vella Eulària ens porten a conèixer les històries de dones de diferents generacions que s’escolten, s’entenen i s’ajuden. L’Eulària, a través dels seus records, decideix fer la Virgínia testimoni de fets importants que van passar a la seva família en els seus anys de joventut. El que descobrirà la Virgínia a partir de les vivències de l’Eulària sobrepassa tot el que ambdues podien esperar.

La novel·la té com escenaris l’Eivissa rural de començaments del segle XX i l’Eivissa actual, urbana i abocada al turisme.

En aquest relat d’amistat i d’esperança, les protagonistes descobreixen secrets del passat, es replantegen el seu present i intenten plantar una petita llavor per millorar el futur.  


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 1

  • 30/ago/2022
    Personajes inolvidables

    Si quieres adentrarte en la Ibiza más auténtica, a través de personajes que nunca olvidarás, estás tardando en leer esta novela. Una lectura de aquellas que empiezas y no puedes soltar hasta llegar a... Más

    0 comentarios · · 1