Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Ei Nitòmans! (20 Anys)

Ei Nitòmans! (20 Anys)


FrikiCinema FC001Colección: FrikiCinema 1
Idioma: Idioma: cat catalán
Páginas: 112
pdf libro  

Pon tú el precio de este ebook


El editor de este ebook ha decido no ponerle precio. El precio recomendado es de 4,50 €. ¿Cuánto estás dispuesto a pagar?


Si pagas más de 0,00 € saldrás en el ranking de compradores de este ebook (clientes con perfiles públicos).

Otros usuarios que compraron este ebookL’estiu és època de festivals de tota mena, i a la població osonenca de Vic ja fa un grapat d’anys que a finals de juliol té lloc un festival per als més cinèfils, el Festival Nits de Cinema Oriental de Vic. Aquest any s'apagaran novament els llums de la sala per projectar un grapat de films de diversos països asiàtics, en una edició que serà bastant especial, puix que és la 20a.

Durant els darrers anys, Nitòmans i Nitòmanes han tingut la sort de poder continuar gaudint d’aquest festival de forma ininterrompuda, malgrat tots els problemes sanitaris dels darreres anys. En la darrera edició la situació ja s’havia normalitzat i estem segurs que en l’edició d’enguany ja ni ens recordarem dels entrebancs, per gaudir del millor cinema oriental que es projecti a l’Atlàntida, a les Nits a la Bassa, o al Casino en les seves sessions golfes.

Aquesta publicació està dedicada a aquest Festival, però no únicament a aquesta edició, sinó al Festival i els seus vint anys d’història. Com a assidus del Festival tan sols des de 2016, ens concentrarem en el succeït en les darreres set edicions (vuit si contem que farem un avançament de l’actual).


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica
Relacionados