Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Ei Nitòmans (Edició 2023)

Ei Nitòmans (Edició 2023)


Colección: FrikiCinema 2
Idioma: Idioma: cat catalán
Páginas: 28
Ebook
pdf libro
DESCARGAR
PAGO SOCIAL


L’estiu és època de festivals de tota mena, i a la població osonenca de Vic ja fa un grapat d’anys que a finals de juliol té lloc un festival per als més cinèfils, el Festival Nits de Cinema Oriental de Vic. Del 18 al 23 de juliol, i malgrat la inoportuna convocatòria d’eleccions generals pel dia de la cloenda, es van apagar novament els llums de la sala per projectar un grapat de films de diversos països asiàtics, en una edició molt especial, puix que va ser la 20a.

Durant els darrers anys, Nitòmans i Nitòmanes han tingut la sort de poder gaudir encara més i millor del cinema oriental gràcies a diversos canvis i modificacions, tant en la programació com en els espais, i així el Festival s’ha consolidat encara més (si això pot ser possible) amb seccions noves com Akihabara, o la millora de les incomparables sessions golfes.

Aquesta publicació està dedicada a aquest edició del Festival, que podríem qualificar com d’aniversari. Com a assidus del Festival no ens podrem estar de comparar alguns dels canvis i dels projectes ja establerts amb els d’edicions anteriors, però esperem em podeu perdonar per donar de forma tan directa unes opinions tan personals.

En aquestes pàgines parlarem del Festival, dels films que s’hi han vist, dels premiats, i de tot el que considerem interessant de destacar en relació a aquesta edició encara que no tinguin una relació directa amb les projeccions.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica
Relacionados