Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Manual del jugador

Manual del jugador


Nits d'Aràbia NA002Ebook
pdf libro
DESCARGAR
PAGO POR FOLLOW


Nits d’Aràbia és un joc de rol narratiu basat en el sistema de joc FATE CORE, en el que les aventures que viuen els personatges que encarnen, en el cas de Nits d’Aràbia, anomenem Conte.

La temàtica dels Contes que es juguen a Nits d’Aràbia, està directament relacionada amb el recull de contes reunit i occidentalitzat el 1704 pel francès Antoine Galland, i que coneixem com a “Les mil i una nits”, encara que aquesta es pot estendre a qualsevol aventura que tingui lloc en la zona controlada pels àrabs i els seus successors durant l’Edat d’Or de l’Islam, o fins i tot en temps preislàmics.

Per jugar a Nits d’Aràbia es necessita poc més que jugadors i ganes de jugar-hi. Pel que fa als jugadors, entre tres i sis, un dels quals actuarà com a ContaContes, és el nombre ideal de participants, però cada grup és diferent i el número pot variar força.

ElContaContes és l’únic dels jugadors que cal que tingui un coneixement suficient de les regles i la mecànica del joc, descrites al Reglament. Per la resta de jugadors el més important és que puguin crear el millor personatge possible, tant per fer avançar adequadament el Conte, com per gaudir del joc. Per aconseguir-ho cal que sàpiguen com es creen els personatges, i una visió genèrica de les regles que s’aplicaran a les seves accions. És per això que en aquest suplement, adreçat directament als jugadors que no actuïn com a ContaContes, s’ha inclòs tot el que considerem que pot necessitar un jugador.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica
Relacionados
e
Ebook
Desde 19,95 €
0
0
e
Ebook
LIBRE
0
0