Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Nits d'Aràbia

Nits d'Aràbia

Reglament Nits d'Aràbia


Nits d'Aràbia NA001pdf libro  

Pon tú el precio de este ebook


El editor de este ebook ha decidido poner un precio mínimo de 19,95 €, sin máximo. El precio recomendado es de 19,95 €. ¿Cuánto estás dispuesto a pagar?


Si pagas más de 19,95 € saldrás en el ranking de compradores de este ebook (clientes con perfiles públicos).


Aventures en l’exòtic món de Les Mil i Una Nits

Nits d’Aràbia és un joc de rol narratiu basat en el sistema de joc FATE CORE en el que podràs ser un dels protagonistes del recull de contes reunit i occidentalitzat el 1704 pel francès Antoine Galland, i que coneixem com a “Les mil i una nits”, o protagonitzar els teus propis contes per viure màgiques aventures entre sultans i jinns, travessant el Desert d’Aràbia o solcant els set mars.

Tant si ets un simple guia de caravanes que coneix el desert com la palma de la seva mà, com si ets un ferotge mameluc al servei de Saladí, el més famós Sultà d’Egipte, amb Nits d’Aràbia podràs somiar amb el desig que li demanaràs a un geni si mai tens la oportunitat, o combatre als enigmàtics hassassins, sempre que la voluntat d’Al•là així ho permeti, es clar!

A les 176 pàgines d'aquest Reglament en format pdf trobaràs tot el que necessites per viure emocionants aventures en aquest món de somnis, des de com fer els personatges, a com arbitrar les aventures (contes) que viuran els protagonistes si actues com a ContaContes (director del joc).


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica
Relacionados
e
Ebook
LIBRE
0
0
e
Ebook
PAGO POR FOLLOW
0
0