Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

+18
Onze relats i quatre monstres
Ebook
ePub libro
ISBN: 978-84-686-0037-6


El Col·lectiu 307 us presenta una colla de relats per a tots els gustos. Com en una macedònia, hi trobareu fruites que us seran molt properes i altres de molt més exòtiques, però totes elles, confiem, us sorprendran gratament el paladar.

En aquest recull topareu amb històries realistes, fantàstiques, absurdes, de ciència ficció, iròniques… Gaudireu tot tastant molt variades situacions i se us enduran els personatges a esbrinar la seva sort.

I això sí! Prepareu-vos, perquè el gust de les quatre fruites finals és realment molt intens… i se us farà molt estrany… i conegut alhora… Però volem desvetllar-ne una mica el secret: es tracta de quatre contes-Frankenstein, és a dir, quatre contes fets de pedaços sargits. Així, cada una de les quatre històries finals està confegida a partir de fragments que s’han de degustar per si sols perquè poc tenen a veure entre ells, sinó fos que els uneix, dins de cada relat, el fil d’un conte tradicional.

Endevinareu quin conte hi ha al darrere de cada història?

El Col·lectiu 307 està composat per: Alba Gómez, Andreu Batlle IV, Ariadna Torrent Mateo, Imma Cortina i Grau, Jose Sáez, Lurdes Masmitjà, Marta Segura Cloquell, Martí Figueras, Quim Gómez, Sergi Oliva i Ostos, Trebor Escargot i Xavier González Toran.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica