Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Els sots feréstecs

Els sots feréstecs


Idioma: Idioma: cat catalán
Duración: 5 horas y 20 minutos
Audiolibro
m4b audiolibro zip mp3 audiolibro
14,99 €

Avance en audio (mp3)

Malgrat el seu fort caràcter simbòlic, Els sots feréstecs està basada en experiències reals de l'autor a llocs concrets, com la masia de l'Ullar, al Moianès.

El protagonista, mossèn Llàtser, es desterrat a una parròquia rural per heretgia doctrinal. Allí s'estableix una lluita entre el bé, encarnat pel mossèn, i el mal, representat per la meuca Roda-soques. Per molt que s'hi esforci, el mossèn, a atreure la gent del poble a una vida espiritual, els seus intents fracassen enfrontats a l'estat d'abandó i el desinterès dels habitants.

Aquest clàssic indiscutible de la literatura catalana, de prosa simbòlica i rica, habita en un món de foscor i de mort, de forces indòmites que presagien el seu colpidor final. És considerada la primera novel·la del Modernisme.

Narrat per Mònica Marcos

Raimon Casellas (Barcelona, 1855 - Sant Joan de les Abadesses, 1910) va treballar com a periodista, crític d'art i escriptor, i va col·laborar amb mitjans com L'Avenç, La Vanguardia i La Veu de Catalunya. Les seves opinions artístiques van influir notablement en l'obra d'artistes com Ramon Casas o Santiago Rusiñol.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica