Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Jetas - Barruts

Jetas - Barruts

El Joc de Rol de col·legues, ganchitos, traïcions, birres i moooooltes rialles


Idioma: Idioma: cat catalán
Páginas: 68
Ebook
pdf libro
ISBN: 978-84-121170-3-5


Jetas és un joc d'humor caricaturesc, on ens fiquem en la pell d'originals personatges estereotipats per a riure'ns de tothom, començant per nosaltres mateixos amb tòpics i faltades vàries.

Choni poligonera, vilatà catet, juppie cocaïnòman, taxista fatxa, polític corrupte, camell trapichero, portera tafanera... i per descomptat, minories, condicions sexuals i altres característiques protagonistes dignes de pel·lícules d'Almodóvar i Torrente. Tots ens valen per a canviar de vida i ficar-nos en ambients de tota mena, des del rural més profund a l'ombra del toro de Orborne fins a les envidrades illes del barri de negocis, passant per zones industrials, barris degradats, etc. Amb un sistema realment senzill basat en el dau de 10 cares, el joc reforça la interacció, la improvisació i les situacions gracioses, grolleres, escatològiques, disbauxades i boges. Exagerarem les diferències per a adonar-nos que tots som molt semblants al final.

Inclou el polivalent sistema “Tot en un”, amb el que podràs improvisar una aventura al vol, o fins i tot jugar sense DJ principal (estem bojos). Determinar a base de pífies i crits de ganchito! qui paga els aperitius. El putejar-se entre jugadors i DJ està assegurat tirant Maleficios i usant amb saviesa les cartes de la teva baralla. I per descomptat, no deixem enrere els políticament incorrectes efectes de les drogues i moltes més mecàniques fàcils que et faran passar una bona estona amb els col·legues.

Fins i tot podreu muntar la vostra pròpia banda i conquistar territoris per a dominar els carrers del teu barri o de la teva ciutat!

Jetas serà perfecte per a esplaiar-se i divertir-se amb sessions curtes, permetent-te jugar aventures quan no disposes de més d'una hora i quan vols dedicar-li una tarda llarga a liarla parda.

Un joc d'Óscar Tortajada “Viletus” i David Gutierrez “Guty”!


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica
Relacionados
e
Ebook
4,00 €
0
0
e
Ebook
4,00 €
0
0
e
Ebook
GRATIS
0
5

Día del rol gratis 2020

de varios autores