Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

La muntanya del trol

La muntanya del trol

Relats del llibre de Mirm


1 1Ebook
ePub libro mobi libro pdf libro
DESCARGAR
PAGO SOCIAL

Otros usuarios que descargaron este ebook
Hank era un xiquet menut amb a penes forces per alçar un poal ple d’aigua. Sempre l'omplia en la riera de pedres i tornava corrents a la seua cabanya del bosc. No corria perquè tinguera pressa, sinó perquè no li agradaven les criatures que en ocasions s’apropaven a sa casa.

Un dia de núvols negres i poqueta llum, Hank estava arreplegant aigua fresca de la riera mentre les ombres dels arbres ballaven inquietes al seu voltant. «Alguna cosa no va bé», va pensar. Va prendre un glop d’aigua i li va saber amarga. Aleshores es va esglaiar; el bosc l’avisava. Començà a córrer amb espenta, movent el poal d'un costat a l'altre com un pèndol, escampant les gotes al seu voltant. La casa va aparèixer en el clar rodejada per alts avets. Amb deu camallades aplegaria a la porta. Aleshores va sentir el silenci del bosc i ho va entendre: era el silenci de la caça.

“Una lluita desesperada per la supervivència en la qual l'enginy i l'astúcia només et poden brindar una mica més de vida, abans que les dents envolten finalment el teu cos...”

“La col·lecció de relats de «El llibre de Mirm» ens brinda una aventura totalment original que sap harmonitzar a la perfecció les picades d'ullet a les millors històries de fantasia clàssiques.”


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica
Relacionados